Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ


Ανακοίνωση
του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού στο Ρέθυμνο
για τους εμπρησμούς στην Πανεπιστημιούπολη Γάλλου
     
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

      Τις τελευταίες ημέρες ξέσπασαν αλλεπάλληλες πυρκαγιές στα όρια της πανεπιστημιούπολης. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία εκτιμά μετά βεβαιότητας ότι πρόκειται για απόπειρες εμπρησμού, οι οποίες είναι πολύ πιθανό έως βέβαιο ότι θα συνεχιστούν.
      Επειδή το φαινόμενο λαμβάνει ανησυχητικές έως και απειλητικές διαστάσεις, θα πρέπει όλοι μας ως μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας να ευαισθητοποιηθούμε για την αποφυγή κάθε μοιραίας εξέλιξης τόσο για το Ίδρυμά μας όσο και για την ευρύτερη, μοναδικού κάλους και σπάνιας χλωρίδας και πανίδας, περιοχή.
      Ήδη, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων Γάλλου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Γάλλου και σε συνεργασία με τον Ορειβατικό Σύλλογο Ρεθύμνου, συγκροτήθηκαν από εθελοντές ομάδες πυροπροστασίας, με σκοπό τη φύλαξη της ευρύτερης περιοχής. Οι συγκεκριμένοι φορείς ζήτησαν και τη συμβολή των εργαζομένων στην πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου.
      Ως Σύλλογος θεωρούμε ηθικό καθήκον την υποστήριξη και τη συνδρομή μιας τέτοιας προσπάθειας, με δηλώσεις συμμετοχής των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας στο πρόγραμμα εθελοντικής πυροπροστασίας. Το πρόγραμμα θα λειτουργεί από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ, με αλλαγή βάρδιας ανά δίωρο.
      Αξίζει τον κόπο, από οποιαδήποτε θέση και αν υπηρετούμε στο Ίδρυμα, να αφιερώσουμε λίγο χρόνο στην προστασία της φύσης και του χώρου εργασίας μας, που βάλλεται καθημερινά …
     
Δηλώσεις Συμμετοχής (με κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας) για συγκεκριμένες ημέρες και ώρες μπορείτε να στείλετε μέχρι την Τρίτη 26 Ιουλίου το πρωί στους συναδέλφους:
Γιάννη Μητροφάνη, τηλ 77978, mitrofanis@admin.uoc.gr
Μαρία Πετρουλάκη, τηλ. 77914, petroylaki@elke.uoc.gr


Το Δ.Σ.

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2011

Προσχέδιο Νόμου για τα ΑΕΙ

ΠΡΟΣΧΕ∆ΙΟ ΝΟΜΟΥ

«ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΣΗΣ,
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ∆ΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΣΗ»


Παρακαλούμε τα μέλη μας να μας κοινωποιήσουν τις προτάσεις τους...

Το νέο ΔΣ του συλλόγου μας


Ρέθυμνο 21/7/2011
 
Σήμερα 21/7/2011, ημέρα Πέμπτη και σε συνέχεια των αποτελεσμάτων των εκλογών της 27ης Ιουνίου 2011 για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο, συναντήθηκε το εκλεγμένο πενταμελές Συμβούλιο για να συγκροτηθεί σε σώμα. Ύστερα από σχετική συζήτηση το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο, συγκροτήθηκε ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαρία Πετρουλάκη
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Νικόλαος Μουτάφης
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Σοφία Σαμψών
ΤΑΜΙΑΣ: Χρήστο Τρανταλλίδη
ΜΕΛΟΣ: Αθανασία Γκίκα