Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011

ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ

   ΔΕΥΤΕΡΑ 12/12 στις 20:00, στο χώρο «Νάκλι»
Δ. Μοσχοβίτη 24-26 (πίσω από τα Βρυσάκια -Πλάτανος)
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ Α΄ΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Η
Το Συντονιστικό Πρωτοβάθμιων Σωματείων και οι Πολίτες Ρεθύμνου ενάντια στα χαράτσια της Δ.Ε.Η σας προσκαλούν την Δευτέρα 12/12/11 στις 20.00 στον παραδοσιακό ξενώνα «Νάκλι» (Παλιά Πόλη, Δ. Μοσχοβίτη 24-26, πίσω από τα Βρυσάκια-Πλάτανος) σε εκδήλωση - ανοιχτή συζήτηση, με σκοπό να συζητήσουμε και να οργανώσουμε την δράση και τον αγώνα μας απέναντι στο παράνομο και απάνθρωπο αυτό μέτρο. Την συζήτηση θα ανοίξουν εκπρόσωποι από το Συντονιστικό Πρωτοβάθμιων Σωματείων Ρεθύμνου και τους Πολίτες κατά του χρέους Ηρακλείου.
Μετά από μια πολύμορφη δράση στην πόλη μας, όπου με συνελεύσεις σε γειτονιές, συλλογή 2.500 υπογραφών και παράσταση διαμαρτυρίας στο δημοτικό συμβούλιο, παρουσία 200 συμπολιτών μας, αποφασίσαμε να εντείνουμε τον αγώνα μας μέσα από τη δημιουργία ενός κέντρου αγώνα στο χώρο που προαναφέρθηκε. Ο συγκεκριμένος χώρος θα λειτουργεί σε καθημερινή βάση το πρωί (10:00-13:00) και το απόγευμα (19:00-21:00) προκειμένου αφενός να συντονίζουμε τις δράσεις μας και αφετέρου να μπορούν όλοι οι συμπολίτες μας να απευθυνθούν και να ενημερωθούν για το τι μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί ενάντια στην ληστεία τους.
Καλούμε όλους τους πολίτες του Ρεθύμνου  να πληρώσουν  μέσω τράπεζας ΜΟΝΟ το αντίτιμο του λογαριασμού και αφού μαζέψουμε τους λογαριασμούς μαζί με τις αποδείξεις της τράπεζας στον χώρο αυτό, να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί τις ενδεχόμενες αντιδράσεις της ΔΕΗ και του κράτους.
Ήδη τα πρωτοβάθμια σωματεία του νομού (ΕΛΜΕ Ρεθύμνου, Ένωση νοσοκομειακών γιατρών ΕΣΥ Ρεθύμνου, Σύλλογος εργαζομένων νοσοκομείου Ρεθύμνου) έχουν δεσμευτεί να  κινηθούν σε αυτή την κατεύθυνση και να παράσχουν έμπρακτη προστασία και αλληλεγγύη στους εργαζόμενους. Καλούμε το Εργατικό Κέντρο ,την νομαρχιακή επιτροπή της ΑΔΕΔΥ και λοιπούς φορείς της πόλης ,να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να κινηθούν με  ανάλογο τρόπο.
Τον  τελευταίο καιρό γίνεται συνείδηση σε όλο και περισσότερο κόσμο, ότι μόνο με την αλληλεγγύη και την οργάνωση από τα κάτω μπορούμε να αντιστρέψουμε το κλίμα φόβου που καλλιεργεί εκβιαστικά αυτή η κυβέρνηση αλλά και να ανατρέψουμε στην πράξη τα σχέδιά της. Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι να καταργηθεί αυτός ο νόμος και αυτή η κυβέρνηση της χρεοκοπίας της χώρας και της λεηλασίας του λαού! Κανένας μόνος στην κρίση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου