Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Συλλαλητήριο Παρασκευή 12/7 στο ΕΒΕ

Το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ρεθύμνου, στη σημερινή Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου, αποφάσισε, από κοινού με το Εργατικό Κέντρο, να πραγματοποιήσει Συλλαλητήριο-παράσταση Διαμαρτυρίας ενόψει της έλευσης του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου στο Ρέθυμνο.

Για το σκοπό αυτό καλεί τα μέλη του, αλλά και όλο το λαό του Ρεθύμνου, να παραβρεθεί και να διαδηλώσει αύριο, Παρασκευή 12 Ιουλίου στις 11:00 το πρωί έξω από το Ε.Β.Ε. Ρεθύμνου, ενάντια στις πολιτικές που στραγγαλίζουν την ελληνική κοινωνία και καταλύουν έναν προς έναν όλους τους θεσμούς της χώρας.

Επίσης, κηρύσσει 3/ωρη στάση εργασίας για αύριο Παρασκευή 12 Ιουλίου, από τις 11:00 έως τις 14:00 ώστε να διευκολυνθούν οι Δημόσιοι Υπάλληλοι και να παραβρεθούν στο Συλλαλητήριο.

Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στις πολιτικές των μνημονίων που εξακολουθούν να προωθούν και να υλοποιούν Κυβέρνηση και Τρόικα με λυσσαλέα ένταση.

Καλούμε τους πολίτες του Ρεθύμνου να αντισταθούν στην ισοπέδωση του Κοινωνικού Κράτους, της Υγείας, της Παιδείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης, στης διάλυση των Δημοτικών Υπηρεσιών, στην εκποίηση του Δημοσίου Πλούτου.  Αυτή η πολιτική πρέπει να ανατραπεί ΤΩΡΑ!!!

Για το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ρεθύμνου
Ο Πρόεδρος
Νίκος Δερεδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου