Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Ανοιχτή συζήτηση για την οργάνωση της δράσης ενάντια στη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις, Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου και ώρα 8μ.μ

Ανοιχτή συζήτηση για την οργάνωση της δράσης
ενάντια στη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις


Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου και ώρα 8μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ρεθύμνου

Δεκάδες είναι οι εργαζόμενοι που και στον Νομό του Ρεθύμνου έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και αντιμετωπίζουν την απειλή της απόλυσης απλώς και μόνο για να ικανοποιηθούν τα νούμερα της κινητικότητας και των απολύσεων που έχουν συμφωνήσει Ελληνική Κυβέρνηση και Τρόικα. Απώτερος στόχος η υποβάθμιση και τελικά η διάλυση των κοινωνικών αγαθών. Σχολεία, Πανεπιστήμια, Νοσοκομεία, Δημοτικές υπηρεσίες κ.τ.λ. οδηγούνται σε μαρασμό.
Απέναντι σε αυτή τη λαίλαπα τα σωματεία μας οφείλουν να αποτελέσουν ασπίδα προστασίας ώστε να υπερασπιστούμε τη δουλειά μας, τη ζωή μας, την αξιοπρέπεια μας, την κοινωνία ολόκληρη.
Καλούμε όλους τους εργαζομένους να συζητήσουμε και να οργανώσουμε τις δράσεις μας ενάντια στις διαθεσιμότητες-απολύσεις και τη διάλυση των κοινωνικών αγαθών. Απευθύνουμε ιδιαίτερη πρόσκληση στους συναδέλφους που έχουν τεθεί ήδη σε διαθεσιμότητα, καθώς με αυτούς ανοίγει ο ασκός του Αιόλου για επερχόμενες απολύσεις.
Όχι σε διαθεσιμότητα-απολύσεις
Παιδεία-Υγεία-Στέγη-Δημόσια αγαθά για όλο το λαό
 
 
Διοργάνωση:
ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ Ε.Σ.Υ. ΝΟΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ -ΕΛΜΕ ΡEΘΥΜΝΟΥ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ -ΕΛΤΕΕ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ -ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ –ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΥΑΡ –ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου