Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 26-27/11/2015

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι/ισσες

Καθώς έχουν ήδη συμπληρωθεί δύο χρόνια θητείας του Δ.Σ., είναι απαραίτητο να προχωρήσουμε σε αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου, διαδικασία που -πέρα από την τυπική της αναγκαιότητα- έρχεται να μας υπενθυμίσει την ουσιαστική ανάγκη να ξαναζωντανέψουμε το Σύλλογό μας. Μπορεί η τελευταία περίοδος αδράνειας να επιδέχεται πολλαπλές ερμηνείες, όλοι όμως γνωρίζουμε ότι τα ζητήματα που μας απασχολούν -ή εκείνα που μπορεί να "μας χτυπήσουν την πόρτα" στο μέλλον, απαιτούν να κρατήσουμε τη συλλόγικότητά μας ενεργή.

Καλείστε σε Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση την Πέμπτη 26/11/2015 στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων (A.003) στο κυλικείο Βιβλιοθήκης, ώρα 1.00 μ.μ. με θέματα:
  1. Απολογισμός πεπραγμένων Δ.Σ και οικονομικής διαχείρισης.
  2. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διεξαγωγή αρχαιρεσιών, από τις οποίες θα αναδειχθούν για την επόμενη διετία:
    • Διοικητικό Συμβούλιο (5 μέλη και 2 αναπληρωματικά)
    • Αντιπρόσωποι για το Νομαρχιακό Τμήμα Ρεθύμνου της ΑΔΕΔΥ (1 για κάθε 20 μέλη)
    • Αντιπρόσωποι για την Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης / ΟΔΠΤΕ (1 για κάθε 20 μέλη)
Για έναν ουσιαστικό απολογισμό της διετίας που πέρασε, αλλά και για την προετοιμασία συγκέντρωσης υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη νέων οργάνων, η παρουσία όλων είναι σημαντική, ώστε η Συνέλευση να διεξαχθεί με πλήρη απαρτία. Σε περίπτωση ωστόσο έλλειψης απαρτίας, η Συνέλευση θα επαναληφθεί την Παρασκευή 27/11/2015, στην ίδια αίθουσα και ώρα, με απαρτία του 1/3 των ενεργών μελών.

Από το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου