Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ σε κινητοποιήσεις και εκδηλώσεις των επόμενων ημερών

Την Τετάρτη 5 Μαρτίου στις 6:00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου.
Το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ρεθύμνου καλεί όλους του Δημοσίους Υπαλλήλους σε συζήτηση για τα κρίσιμα ζητήματα της περιόδου καθώς και τις κινητοποιήσεις του επόμενου χρονικού διαστήματος. Θα είναι παρών το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ Δημήτρης Μπράτης.


Την Πέμπτη 6 Μαρτίου στις 6.00 μ.μ. στο Δημαρχείο Ρεθύμνου.
Με πρωτοβουλία της ΕΛΜΕ Ρεθύμνου καλείται
Συλλαλητήριο ενάντια στις διαθεσιμότητες-απολύσεις.
Στις 22 Μαρτίου λήγει το οχτάμηνο της διαθεσιμότητας για 400 καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης. Θα είναι οι πρώτοι δημόσιοι υπάλληλοι που απολύονται μετά τη συνταγματική αναθεώρηση του 1011 που νομοθέτησε την μονιμότητα.
Ο αγώνας των καθηγητών είναι και δικός μας. Κανένας εργαζόμενος δεν περισσεύει.
Να ενεργοποιήσουμε την αγωνιστικότητα που χτίσαμε στη διάρκεια του δικού μας απεργιακού φθινοπώρου και να ανταποκριθούμε μαζικά στο κάλεσμα των συναδέλφων μας καθηγητών.

Την Κυριακή 9 Μαρτίου στο εμπορικό λιμάνι της Σούδας, στις 12.00 το μεσημέρι.
Με πρωτοβουλία πολιτών, φορέων, συλλογικοτήτων και σωματείων των Χανίων καλείται Παγκρήτιο Συλλαλητήριο ενάντια στα χημικά του πολέμου για να αποτραπεί η περιβαλλοντική καταστροφή που πρόκειται να συμβεί στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου από την σχεδιαζόμενη διαδικασία υδρόλυσης των χημικών όπλων της Συρίας.
Οι μέχρι τώρα υπογραφές της χανιώτικης πρωτοβουλίας είναι:
ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΙΩΝ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Ν.ΧΑΝΙΩΝ, ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ, ΔΗΜΟΣ ΣΦΑΚΙΩΝ, ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΤΑ ΧΑΝΙΩΝ, ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ-ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΑΝΙΩΝ, ΠΟΔΗΛΑΤΡΕΙΣ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ, ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ Ν ΧΑΝΙΩΝ, ΔΗΜΟΣ ΓΑΥΔΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΤΕΚΙ- ΣΤΕΚΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΑΡΕΝ ΤΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ, ΟΜΙΛΟΣ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΧΑΝΙΩΝ, ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ
Όσοι/ες προτίθενται να συμμετάσχουν στο παγκρήτιο συλλαλητήριο της Κυριακής 9/3, να επικοινωνήσουν με την Μαρία Πετρουλάκη (7914), προκειμένου να οργανώσουμε την ομαδική μας μετακίνηση και την παρουσία μας με πανό του Συλλόγου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου