Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΔΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Ενημερωτική εκδήλωση για το προωθούμενο ασφαλιστικό από τη κυβέρνηση, Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016, στο Σπίτι του Πολιτισμού στις 6:00 μμ

     ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ
       ΑΔΕΔΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ                                                      Ρέθυμνο, 22-01-2016
Ταχ. Δ/νση: Καστρινογιαννάκη 43                                                   Αρ. Πρ.: 8
Τ.Κ. 74100 Ρέθυμνο
Πληροφορίες: Τρούλης Γιώργος                                                        ΠΡΟΣ:
Τηλέφωνα : 6936841955                     
Τηλ-FAX : 28310 22612                                                        - Σωματεία του Ρεθύμνου
e-mail: giorgostroulis@gmail.com                                         - Πολίτες του Ρεθύμνου
                                                                                                - ΜΜΕ

Ενημερωτική εκδήλωση για το προωθούμενο ασφαλιστικό από τη κυβέρνηση

Η κυβέρνηση προωθεί ένα νέο Ασφαλιστικό, μια αντεργατική – αντιασφαλιστική αναδιάρθρωση που  μετατρέπει το σύστημα σε ανταποδοτικό και πλήττει καίρια τους σημερινούς ασφαλισμένους, τους προς συνταξιοδότηση, αλλά και όλους τους σημερινούς συνταξιούχους, αφού με αυτό θεσπίζονται ενιαίοι κανόνες, προσαρμοσμένοι στους δημοσιονομικούς στόχους Κυβέρνησης και δανειστών, με τον επανυπολογισμό των συντάξεων που ήδη καταβάλλονται και με την ενοποίηση όλων των Ταμείων σε ένα (Εθνικός Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης).  
Είναι απόλυτα βέβαιο ότι η διαπραγμάτευση με τους «θεσμούς» θα οδηγήσει σε ένα σχέδιο νόμου με ακόμα χειρότερους όρους αλλά και ότι στο μέλλον θα υπάρχουν ειδικές ρήτρες που θα μεταβάλουν το ύψος των συντάξεων αυτόματα και δικτατορικά στο πλαίσιο της επίτευξης των δημοσιονομικών στόχων.
Στο πλαίσιο των βίαιων και αντεργατικών αλλαγών στο ασφαλιστικό το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Ρεθύμνου, μαζί με τα Πρωτοβάθμια Σωματεία του νομού μας, θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016, στο Σπίτι του Πολιτισμού στις 6:00 μμ,  ενημερωτική εκδήλωση για το ασφαλιστικό με βασικό ομιλητή τον εργατολόγο κ. Αθανάσιο Μαντά. Η πρόσκληση είναι ανοικτή για όλα τα μέλη των σωματείων μας και τους πολίτες του Ρεθύμνου.
Αμέσως μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου θα πραγματοποιήσει στο χώρο έκτακτη γενική συνέλευση των μελών του

Για το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ρεθύμνου
Ο Πρόεδρος                                             Η Γραμματέας


           Γιώργος Τρούλης                                     Μάρθα Γκατζιανίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου