Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018

Αποχαιρετισμός στην Εύη μας…


Όλοι γνωρίζαμε πως ο αγώνας που έδινε το τελευταίο διάστημα η συνάδελφός μας Εύη Καραΐσκου ήταν εξαιρετικά δύσκολος, όμως αυτό διόλου δεν απαλύνει τον πόνο που αισθανόμαστε από την  σημερινή είδηση του θανάτου της. Η απώλεια των αγαπημένων μας είναι πάντα οδυνηρά αναπάντεχη.
Αντίθετα, η πράξη της δωρεάς των οργάνων της δεν ήταν αναπάντεχη, αλλά μια ακόμα υπενθύμιση της ευγένειας, της γλυκύτητας, της αλληλεγγύης που χαρακτήριζαν την Εύη μας.
Αποχαιρετούμε σήμερα τη συνάδελφο μας, τη φίλη, τη σύντροφο της καθημερινότητας, τη συνοδοιπόρο και πάντα παρούσα στις συλλογικές μας δράσεις.
Η κηδεία της θα γίνει το Σάββατο 28 Απριλίου στις 11.00 π.μ. στο Κοιμητήριο της Ανάστασης στη Δάφνη.
Πέρα από τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τον δεκαεννιάχρονο γιο της, Ιωσήφ, ο Σύλλογος δεσμεύεται να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή στήριξη στον τελευταίο.
Για συνεισφορά αντί στεφάνου, τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας παρακαλούνται να επικοινωνούν με τον Παντελή Γενεράλη, υπάλληλο της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Κρήτης και την Μαρία Πετρουλάκη, υπάλληλο του ΕΛΚΕ και ταμία του Συλλόγου μας.

Δ.Σ. Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού ΠΚ Ρεθύμνου
Ρέθυμνο 26 Απριλίου 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου