Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗΣ ΓΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗΣ ΓΑΛΛΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014

Τα τρία προηγούμενα καλοκαίρια ο Σύλλογός μας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων Γάλλου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γάλλου και τον Ορειβατικό Σύλλογο Ρεθύμνου, μετά από αλλεπάλληλες πυρκαγιές που η Πυροσβεστική Υπηρεσία απέδωσε σε απόπειρες εμπρησμού, συγκρότησαν ομάδες πυροπροστασίας με σκοπό τη φύλαξη της ευρύτερης περιοχής.
Το πρόγραμμα εθελοντικής πυροπροστασίας θα επαναληφθεί και τη φετινή χρονιά και θα λειτουργήσει τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, από τις 3 το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ, με αλλαγή βάρδιας ανά δίωρο. Προκειμένου να διαμορφωθεί στις λεπτομέρειές του, είναι καταρχήν απαραίτητη η καταγραφή διαθεσιμότητας από τα μέλη καθεμιάς από τις συλλογικότητες που το στηρίζουν.
Καλούμαστε λοιπόν όλοι, σε οποιαδήποτε θέση και αν υπηρετούμε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, να δηλώσουμε την διαθεσιμότητά μας.
Ένας ικανός αριθμός εθελοντών θα εξασφαλίσει ότι κανείς/μιά συνάδελφος δεν θα χρειαστεί να αναλάβει περισσότερες από δύο δίωρες βάρδιες στη διάρκεια όλης της περιόδου.
Μετά την αρχική καταγραφή διαθεσιμοτήτων, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για τις συγκεκριμένες ημέρες και ώρες που θα πρέπει να καλύψουμε οι εργαζόμενοι στο Πανεπιστήμιο, καθώς και οδηγίες προς τους εθελοντές.
     
Πληροφορίες και δηλώσεις διαθεσιμότητας (με στοιχεία επικοινωνίας) στον συνάδελφο Παντελή Γενεράλη, τηλ.: 7818 ή e-mail: general@lib.uoc.gr

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου