Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΣ Πέμπτη 19/9/2013 - Δράσεις & Εκδηλώσεις Εβδομάδας


Ενημέρωση για τις δράσεις-εκδηλώσεις, τις οποίες οφείλουμε -στο πλαίσιο του απεργιακού μας αγώνα- να στηρίξουμε με την παρουσία και τις παρεμβάσεις μας:


Δευτέρα 16/9/2013

  • στις 7.00 μ.μ. στο 2ο Δημοτικό Σχολείο_, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης και η ΕΛΜΕ Ρεθύμνου καλούν τους γονείς σε μια συνάντηση για τα προβλήματα που προκύπτουν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς και τη διαμόρφωση κοινής στάσης απέναντι στην επιχειρούμενη υποβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης.

Τρίτη 17/9/2013
  • στις 11.00 π.μ. στο Αμφιθέατρο Δ6 της Πανεπιστημιούπολης Ρεθύμνου_, η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Κρήτης καλεί τις τοπικές αρχές, τους βουλευτές και τα ΜΜΕ σε εκδήλωση πληροφόρησης. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί σε σύνδεση με την Πανεπιστημιούπολη Ηρακλείου και θα μεταδοθεί ζωντανά από το διαδίκτυο. Όλα τα μέλη του Πανεπιστημίου καλούνται να την στηρίξουν - ειδικά εμείς θα πρέπει να έχουμε ισχυρή παρουσία.
  • στις 7.00 μ.μ. στην αυλή του 2ου Δημοτικού_, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης διοργανώνει Απεργιακό Γλέντι, το οποίο πλαισιώνουν οι μουσικοί Στέλιος Συκάκης, Χάρης Μπάκας, Αλέξανδρος Κανακάκης, Δημήτρης Στεφανάκης και το μουσικό συγκρότημα Σχήμα Λόγου.
Τετάρτη 18/9/2013
  • στις 10.00 π.μ., απεργιακές συγκεντρώσεις_ στο πλαίσιο της 48ωρης γενικής απεργίας στον δημόσιο τομέα:  Η ΑΔΕΔΥ καλεί στο Εργατικό Κέντρο και το ΠΑΜΕ στο Δημαρχείο. Απαιτείται η συμμετοχή ΟΛΩΝ μας.
Πέμπτη 19/9/2013

  • ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  Όταν στην προηγούμενη ΓΣ μιλήσαμε για νέα ΓΣ την Τετάρτη το πρωί, μας διέφυγαν οι προγραμματισμένες απεργιακές συγκεντρώσεις (βλ. παραπάνω). Συνεπώς, η Γενική μας Συνέλευση τοποθετείται την _Πέμπτη 19/9, στις 9.30 π.μ. στην Αίθουσα της Βιβλιοθήκης_.   Καθώς μέχρι τότε οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες, η παρουσία μας είναι απαραίτητη.
  • ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  Όπως κι αν έχουν τα πράγματα, _μετά την Συνέλευση της Πέμπτης 19/9_ θα κάνουμε το γλέντι που έχουμε σχεδιάσει - κατά πάσα πιθανότητα στο μικρό αίθριο. Συνεισφορές σε είδος απαραίτητες! Οργανωτικές λεπτομέρειες θα κουβεντιάσουμε μετά το πέρας της εκδήλωσης στην οποία καλεί η Σύγκλητος (βλ. παραπάνω, Τρίτη 17/9). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου